Статии од категоријата: Успешни приказни

Димитар Стојменовски – UI/UX дизајнер што знае да кодира

Искуството како графички дизајнер, дополнето со стекнатите вештини за кодирање на Академијата за Front-end програмирање, го креира портфолиото на Димитар. Моментално…

Проекти изработени од нашите студенти

Програмите на Академиите во Brainster се ефикасни токму поради работата на реални проекти. Вештините кои студентите ги стекнуваат им овозможат да се вработат во некои…

People of Brainster: Marketing Edition

Уште на самиот почеток на Академијата за дигитален маркетинг знаевме дека од тука ќе излезат спремни дигитални маркетери кои ќе ја искористат секоја шанса за…

Успешна приказна – Николина од Brainster

„Вака изгледа училиштето во кое сакам да работам“ беше првото нешто што Николина ни го кажа кога дојде во Brainster. Тоа и се случи. Имаме нов член во тимот! Ако ги…

Сара Илиевска – Од филолог до нова дигитална кариера

Студентите на Академиите во Brainster имаат најразлични претходни искуства, но дефинитивно на Академијата за дигитален маркетинг имаме најмногу филолози. Сара…

Успешна приказна – Јована Јовановска се вработи во Dox Team

Приказната на Јована започна од work from home. Сега е дел од тимот на софтверската компанија Dox Team и веќе успешно ги спроведува вештините стекнати на Академијата за…

Успешна приказна – Маја Новаковска од Академијата за дигитален маркетинг

И Маја стана дел од тимот на Vrootok! Сосема заслужено, како и нашите претходни студенти, Маја веднаш по завршувањето на Академијата, започна со работа како дигитален…

Димитар Стојменовски – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Уште еден графички дизајнер на пат да стане успешен програмер. Димитар Стојменовски од Академијата за Frontend програмирање, заслужено е програмер на неделата. Го…

full stack web developer

Ивица Ѓорѓиевски – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Во потрага по практични вештини и нова дигитална кариера, Ивица Ѓорѓиевски слета во Brainster на Академијата за програмирање. Оваа недела е избран за програмер на…

Успешна приказна – Ема Радончиќ од Aкадемијата за маркетинг

Маркетингот е еден од начините да се раскаже приказна и да му се испорача токму на оној на кој треба и кој ќе ја прими пораката од приказната. Овојпат ќе пишуваме за…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?