BRAINSTER - Тим Архива - Page 2 of 8

Статии од категоријата: Тим

Влијанието на комуникацијата на работните места

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Тимскиот дух кој владее во компанијата те стимулира да го вадиш најдоброто од себе

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Со тим кој ти дава безусловна поддршка, сите предизвици се надминуваат

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Успехот е неизбежен доколку го сакаме тоа што го работиме

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Задоволство ми е што сум дел од компанија која опсесивно се грижи за студентите

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Важноста на емоционалната интелигенција на работното место

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Убаво е кога си дел од компанија која овозможува личен и професионален раст

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Brainster се грижи за благосостојбата и надградувањето на своите вработени

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Како годинава ги постигнавме овие рекорди?

Рекорден број на запишани студенти, највисока оценка за инструкторите, најмногу изработени реални проекти, најголемиот организиран Хакатон во живо, најголем број…

Инспирацијата е критичен елемент за да се биде успешен лидер

Татјана Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…