BRAINSTER - Тим Архива

Статии од категоријата: Тим

Brainster билтен: Новости од заедницата / Мај 2022

Hello, June! Let the summer begin. Во месецот во кој летото официјално започнува те предизвикуваме да го преземеш првиот чекор кон кариерата од соништата на којашто постојано…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Април 2022

Hello May! 🌞 Наближувањето на летото секогаш асоцира на убави, безгрижни топли денови исполнети со многу слободно време. Но, верувале или не, токму летото може да биде…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Март 2022

Пролетта ни носи нови почетоци! 🌱 Никогаш не е доцна за ново поглавје во професионалниот живот, затоа не е изненадувачки фактот што многу луѓе ја преиспитуваат…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Февруари 2022

Hello March! 🌷 Како што се приближуваат новите почетоци на Академиите, тимот на Brainster со голема нетрпеливост и возбуда чека да ги запознае новите студенти кои сакаат да…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2022

Happy February! ☃️ Секој ден ни носи шанса за нов почеток, нова лекција и нова кариерна трансформација. Па затоа, не се фокусирајте на неуспесите и „грешките“ од вчера. Не…

Платформата за ко-иновации и вработување слави 6 месеци

Платформата за ко-иновации и вработување на Brainster овој месец слави полујубилеј и има многу со што да се пофали.  Резултатите од постојаната и опсесивна грижа за…

УЧЕЊЕ ОД ДАЛЕЧИНА – Претворање на недостатоците во предности

Денес, интернетот е преплавен со листи и списоци за неповолностите и предностите на учењето од далечина, но нема доволно информации како да се надминат тие…

Нашиот CTO Ивица зборува за промените во светот на програмирањето

Ивица Пешовски е СТО во Brainster, инструктор на Академијата за програмирање, а воедно и столбот на tech тимот кој работи со полна пареа на софтверски решенија кои имаат…

Brainster билтен

Brainster билтен: Новости од заедницата / Март 2021

  Оваа пролет означува 1 година од новото нормално. Учење онлајн, работа од дома, купување од интернет и јога во дневната соба се нашата реалност. Оваа пролет го…

Запознај ги програмерите зад Квизот за кариера и тип на личност на Brainster

Во серијалот блог постови посветени на tech тимот на Brainster ни следува и приказната за Квизот за кариера и тип на личност, еден од најновите продукти на кои тимот…