Статии од категоријата: Маркетинг

Николета Синадинова од IN Marketing: Со SEO до мерливи резултати

Дигиталниот свет е местото каде постојано има простор за нови вештини, oсобено за оние кои се дел од маркетинг агенции. Николета е маркетинг менаџер во IN Marketing, и…

email marketing makedonija

Што ќе научиш на курсот за Email Marketing со Александра од Brainster?

Ако некогаш ти стигнал мејл од „Александра од Brainster“ - сега можеш подобро да ја запознаеш! Наскоро започнува курсот за Email Marketing. Со учесниците од Академијата за…

курс за онлајн маркетинг

Каде се спојуваат Александра од Brainster и Академијата за маркетинг?

Кога зборуваме за работа на реални проекти, навистина го мислиме тоа. Ако некогаш ти стигнал мејл од „Александра од Brainster“ - сега можеш подобро да ја запознаеш. Со…

kurs za marketing koncepti

Љупка Наумовска: Мулти-генерацискиот маркетинг е задолжителен за секој бренд

Доколку се уште не си започнал со активна примена на мулти-генерацискиот пристап во креирањето на комуникациски кампањи, време е да побрзаш. Новиот курс за…

Growth

Growth Маркетинг алатки и техники за 2018 #9

Во овој серијал на текстови тимот на Brainster споделува Growth маркетинг алатки и техники кои ќе ти помогнат во градењето на кариера како маркетер. Овие 3 алатки и уште 47+…

marketing skopje

Марија Секуловиќ: Маркетер на неделата

Еднаш неделно ќе издвојувам еден маркетер од Академијата за дигитален маркетинг кој сработил добар проект. Овој пат, запознај ја Марија Секуловиќ - ретко…

seo

Дали твојот маркетинг тим користи SEO?

Луѓето од онлајн маркетинг сферата се убиваат од работа за да стигнат до првите резултати на Google пребарување. Низ годините, се користени многу black hat и white hat техники…

akademija za digitalen marketing

Тина од Академијата за маркетинг се вработи во Vrootok

Приказната на Христина Ефинска е уште еден доказ дека можеш да ја смениш кариерата доколку доволно се посветиш. Се запиша на Академијата за дигитален маркетинг за…

Growth Маркетинг

Growth Маркетинг алатки и техники за 2018 #3

Во овој серијал на текстови тимот на Brainster ќе споделува Growth маркетинг алатки и техники кои можат да ти помогнат во градењето на твојата кариера како маркетер. Amplitude…

Дино Хоџиќ – Инструктор за Facebook и Instagram рекламирање

Веќе секој мал или голем бизнис е преместен онлајн. Но, вистината е дека треба да се работи на правилно водење на најпопуларните социјални мрежи, затоа што таму се…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?