BRAINSTER - Кариера Архива

Статии од категоријата: Кариера

Кариерна трансформациjа во 10 месеци – Кристијан Бобевски

Како повеќето млади луѓе и Кристијан Бобевски го помина периодот на пронаоѓање и двоумење околу тоа која кариера да ја одбере. Пред да се запише на Академијата за…

Со програмирање до подобра кариера и многу подобра плата

Сите го имаме другарот кој „вчера почна да учи програмирање, а ене го сега зема над 1.000 евра“. Се разбира, другарот најдобро знае со колку труд стигнал до таму, но…

Студентите од Акaдемијата за маркетинг на Brainster работат на кампања за B-Up

Преку Learning Partner програмата, студентите на Академијата за дигитален маркетинг можат да работат на кампањи за  реални клиенти, со што стекнуваат искуство веднаш…

Генерацијата успешни студенти за кои допрва ќе слушате

Кај нас март секогаш е bitter-sweet месец. Тажни сме што завршуваат групите кои започнаа со учење во октомври на Академијата за дигитален маркетинг. После толку…

Photo Cvetanka Cvetanovska Digitalen Marketer

Цветанка Цветановска е новиот Маркетер во Brainster

За отворената позиција за маркетинг во Brainster добивме над 30 апликации, поголемиот дел соодветно квалификувани кандидати. На крајот, се одлучивме за Цветанка…

Aleksandra Tashkova - Akademija za digitalen marketing

Преку Академијата до работа на возбудливи кампањи во Sport M

Една година по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг, ги посетивме нашите студенти од претходните генерации на нивните нови работни места. Ова се…

Како си поминаа Меги и Сандра на курсот по Excel?

„Решивме да го посетиме курсот по препорака на многу задоволна другарка која претходно била учесник. Ако сакате да научите Excel - одете кај Ѓурчин во Brainster - ни рече“…

Од Академијата на Brainster до маркетинг тимот на Sparkasse банка

Една година по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг, ги посетивме нашите студенти од претходните генерации на нивните нови работни места. Ова се…

Од маркетинг академијата до топ кариера во Нептун за 1 година

Една година по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг, ги посетивме нашите студенти од претходната генерација на Академијата за маркетинг на нивните…

7 вештини кои ти гарантираат топ работа во 2019

Со развојот на новите технологии, се појавија еден куп нови вештини и професии кои треба да ги имаме предвид кога го планираме нашиот кариерен развој. Тоа го…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?