BRAINSTER - Инструктори Архива - Page 2 of 14

Статии од категоријата: Инструктори

Запознајте ги инструкторите – Александар Поповски

Александар Поповски е нашиот нов инструктор на Академијата за графички дизајн кој го предава модулот Motion design.  За себе ни кажа дека уште од мали нозе го привлекува…

Запознајте ги инструкторите – Сергеј Спировски

Сергеј Спировски е нашиот нов инструктор на Академијата за графички дизајн и Академијата за UX/UI дизајн, а воедно и дел од Дизајн тимот на Brainster. Има дипломирано на…

Запознајте ги инструкторите – Драгана Спасовска

Драгана Спасовска е нашиот инструктор на Академијата за Full-Stack програмирање, а воедно е дипломиран економист кој посегнува по патот на промена на својата кариера.…

Запознајте ги инструкторите – Марина Бабамова

Марина Бабамова е инструктор на нашата Full-Stack HR Академија. Таа е магистер по менаџмент на човечки ресурси, лиценциран психолог, сертифициран обучувач на обучувачи и…

Запознајте ги инструкторите – Олгица Стрезоска

Олгица Стрезоска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management.Таа и до сега беше еден од нашите предавачи на курсевите, редовно споделувајќи го…

Запознајте ги инструкторите – Трајко Џиков

Трајко Џиков е нашиот инструктор по Content Copywriting на Академијата за дигитален маркетинг. Тој е Senior Copywriter и концептуалист во Piksel LTD - дигитална маркетинг агенција. Уште…

Запознајте ги инструкторите – Анастасија Насковска

Анастасија Насковска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management, воедно и дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии на…

Запознајте ги инструкторите – Анастасија Давиткова

Анастасија Давиткова е нашиот ментор и инструктор на Академијата за Full-Stack програмирање. Таа е искусен PHP Developer и моментално работи во ИТ компанијата Devsy. Ужива кога…

Запознајте ги инструкторите – Димитри Желков

Димитри Желков е нашиот инструктор по автоматско тестирање на Академијата за Software Testing. Тој има повеќегодишно искуство зад себе, во неколку фирми и има работено на…

Запознајте ги инструкторите – Александар Бахтовски

Александар Бахтовски е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management, а воедно и доктор по информатички науки кој по дипломирањето започнува со работа…