BRAINSTER - Инструктори Архива

Статии од категоријата: Инструктори

BrainsterLearn – инструкторите зборуваат за искуството

  Платформата за далечинско учење - BrainsterLearn е централизирано место и една од најважните алатки која ја користат повеќе од 1000 наши студенти и 50 инструктори на дневно…

Инструкторот Горјан и студентите зборуваат за Front-end модулот на Академијата за UX/UI дизајн

  Како дел од интензивната и темелната 30 неделна програма на Академијатa за UX/UI дизајн се изучува и модулот Front-end, каде што студентите се запознаваат со неговите…

Започни Future-Proof кариера во UX/UI дизајн

  Започнувањето на ново кариерно патување претставува голем предизвик, без разлика дали станува збор за вашето прво работно искуство или веќе сте искусен…

Нашиот CTO Ивица зборува за промените во светот на програмирањето

Ивица Пешовски е СТО во Brainster, инструктор на Академијата за програмирање, а воедно и столбот на tech тимот кој работи со полна пареа на софтверски решенија кои имаат…

Инструкторите од Академијата за UX/UI дизајн ни зборуваат за програмата

Инструкторите на нашата Академија за UX/UI дизајн важат за професионалци со докажана експертиза и долгогодишно искуство во различна област од UX/UI дизајнот. Тие…

Тестирањето на софтверот е она што му дава вредност на крајниот продукт

  Фросина Трипуноска е Senior Software Tester во Endava, со докажана експертиза во автоматско тестирање. Од неодамна Фросина се приклучи на нашиот тим на инструктори на…

Барбара К. Видиновски – нов инструктор на Академијата за UX/UI дизајн

Барбара Кошаркоска Видиновски е новото засилување на тимот на инструктори на Brainster заедницата која што ни  предава за стратегија и анализа на Академијата за UX/UI…

Димитар Тутковски е новото засилување на Академијата за UX/UI дизајн

  Поразговаравме со Димитар Тутковски, новиот инструктор по анализа на Академијата за UX/UI дизајн. Тој е Senior дизајнер со повеќе од 6 години искуство во областа на…

Кога го делиме знаењето, сите добиваме

Фикрије Стафаи е Senior Software Engineer во софтверската компанија Аспект, а воедно и инструктор на нашата Software Testing Академија. Студентите на Академијата оваа есен го…

Интервју со Ира Бабиќ, инструктор на Академијата за дигитален маркетинг

Разговаравме со Ира Бабиќ, директор на маркетинг агенцијата Brand Union, за нејзиното долгогодишно искуство во светот на дигиталниот маркетинг и причината поради која…