BRAINSTER - Дизајн Архива - Page 2 of 9

Статии од категоријата: Дизајн

Започнa најголемиот Brainster хакатон досега!

Присуството на Хакатони знае да биде навистина предизвикувачки процес и на почеток да звучи застрашувачки за неговите учесници. Всушност, вистината е сосема…

UX/UI или Графички Дизајн. Кој е вистинскиот избор за тебе?

  Сосема е нормално да се чувствувате малку збунети во врска со терминологијата и описите на работните позиции кои што кружат во светот на дизајнот.  Што всушност е…

Верувајте во себе и работете го тоа што го сакате

  Ивана Илиева е студент на Академијата за графички дизајн која што успеа да се вработи во дигиталната печатница My Print уште пред крајот на самата Академија.…

Најголемиот хакатон во Brainster досега

Викендов се одржа најголемиот хакатон во Brainster досега!  Студентите на Академијата за Дигитален маркетинг и Академијата за графички дизајн поделени во 13 групи,…

DESIGN ACADEMY HIGHLIGHTS 2020

Во почетокот на новата година, сакаме да ви ги споделиме најважните 7 моменти кои што се случија на нашата Академија за дизајн во 2020: Запишани 140+ студенти, оформени…

Sports Production Analyst by day, Graphic Design student by night

Билјана Здравеска е креативна и амбициозна личност, која што успеа да се вработи после само 3 месеци од нејзиниот старт на Академијата за графички дизајн. Нејзиното…

Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020

  Работата на реални проекти е огромна можност за секој студент да ги надгради своите вештини, но и да работи во вистинско време со реален клиент. Токму затоа, во…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 3 и Тим 4

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, беше одржан Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа упорно да ги…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 1 и Тим 2

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, пред извесно време одржавме Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа…

Еуролинк осигурување – Нов learning партнер на Академијата за дизајн

Портфолиото на еден графички дизајнер е она што ја дава вистинската слика за неговите способности. Затоа и работата на реални проекти е многу важен дел од нашата…