BRAINSTER - Ljubica Atanasova, автор на BRAINSTER - Page 3 of 13

Статии од автор: Ljubica Atanasova

Запознајте ги инструкторите – Александар Јолакоски

Александар Јолакоски е дипломиран програмски инженер, а воедно и инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање. Моментално е вработен во Devsy. Има работено…

Запознајте ги инструкторите – Никола Кусибојоски

Никола Кусибојоски е инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање, а модулот што го предава е JavaScript. Тој е дипломиран софтверски инженер на факултетот…

Запознајте ги инструкторите – Симеон Здравески

Симеон Здравески е инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање. Тој е дипломиран софтверски инженер на ФИНКИ со особен интерес за развој на веб базирани…

Writerity – нашиот јапонски партнер за вработување

Партнерството за вработување на Brainster е двостран процес преку кој компаниите добиваат талентирани студенти, внимателно одбрани, кои се во согласност со културата…

Запознајте ги инструкторите – Петар Јолакоски

Петар Јолакоски - истражувач во здружението за истражувања и анализи - ЗМАИ. Неговото досегашно искуство е комбинација од наставна и научна работа. Предавачкото…

Запознајте ги инструкторите – Драган Накевски

Драган Накевски е инструктор на нашата Академија за Data Science. Тој е дипломиран софтвер инженер, кој зад себе има 10 годишно искуство во ИТ индустријата со проекти од…

Запознајте ги инструкторите – Игор Трпевски

Игор Трпевски е инструктор на нашата Академија за Data Science. Тој е докажан Data Scientist експерт и Back-еnd девелопер со искуство повеќе од 10 години. Користи Python и R, развива…

Кариерното патување на студентите – графички дизајнери

Запознајте ги нашите алумни студенти од Академијата за графички дизајн кои покажаа голема упорност и посветеност на предавањата додека работеа на реалните…

Запознајте ги инструкторите – Клелија Живковиќ

Клелија Живковиќ е инструктор на нашата Академија за графички дизајн и го предава модулот дизајн студио. Таа е трансдисциплинарна дизајнерка од Скопје која ги…

Запознајте ги инструкторите – Ива Дујак

Ива Дујак е инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг која ги предава модулите: Marketing Fundamentals & Content Marketing. Доктор на науки од областа на маркетингот, со…