BRAINSTER - Ljubica Atanasova, автор на BRAINSTER - Page 2 of 89

Статии од автор: Ljubica Atanasova

Dream Team – студенти на месец февруари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Елена Ѓорѓиевска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн 

Запознај ja Елена Ѓорѓиевска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн за месец февруари 2023.   Име и презиме: Елена Ѓорѓиевска По професија: Дипломиран…

Игор Стојановски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

Запознај го Игор Стојановски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец февруари 2023.   Име и презиме: Игор Стојановски По професија: Работам…

Марина Верушеска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

Запознај ја Марина Верушеска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн за месец февруари 2023.   Име и презиме: Марина Верушеска По професија: Филолог по општа и…

Владко Арсов – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

Запознај го Владко Арсов – Dream Team студент на Академијата за Software Testing за месец февруари 2023.   Име и презиме: Владко Арсов По професија: Спортски новинар Академија:…

Татјана Димовска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

Запознај ја Татјана Димовска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец февруари 2023.   Име и презиме: Татјана Димовска По професија: Правник…

Борис Ризов –  Dream Team студент на Академијата за Data Science

Запознај го Борис Ризов – Dream Team студент на Академијата за Data Science за месец февруари 2023.   Име и презиме: Борис Ризов По професија: Студент Академија: Академија за Data…

Ивана Јованоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознај ја Ивана Јованоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец февруари 2023. Име и презиме: Ивана Јованоска По професија: Content Writer &…

Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец февруари 2023.   Име и презиме: Ален Марков По професија: Студент Академија:…

Александра С. Саздов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management 

Запознај ја Александра С. Саздов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец февруaри 2023.   Име и презиме: Александра С.Саздов По професија:…