BRAINSTER - Ljubica Atanasova, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Ljubica Atanasova

За совладување на програмата потребни се упорност и константно учење

Запознајте го Влатко Јовановски - алумни студент на Академијата за графички дизајн, а воедно и Dream Team студент за месец мај 2022. Како еден од најпопуларните проекти на…

Академијата за Project & Product менаџмент одблизу #2 Програма

Во првиот блог од серијалот „Академијата за Project & Product менаџмент одблизу“ можеше да дознаеш повеќе за можноста за флексибилно учење која ја нуди оваа програма.…

7 години Brainster! 7 успешни приказни од Brainster заедницата!

Brainster годинава го слави својот 7-ми роденден. Студентите се причината поради која постоиме, затоа и сето наше внимание е насочено кон нив. Опсесивно се грижиме за нив…

Brainster е компанија која постојано се грижи за кариерниот раст и развој на своите вработени

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Академијата за човечки ресурси одблизу #2: Програмa

Во првиот блог од серијалот „Академијата за човечки ресурси одблизу“ можеше да дознаеш повеќе за можноста за флексибилно учење која ја нуди оваа програма. Во оваа…

Академијата за дигитален маркетинг ми овозможи одличен почеток на мојата кариера

Запознајте ја Доротеа Бреслиева - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, која се реши да направи кариерна трансформација во сферата на дигиталниот…

Програмата опфаќа реални проблеми со кои би се сретнал секој вработен на своето работно место

Запознајте ја Саша Панов - алумни студент на Академијата за Software Testing, која се вработи во компанијата RLDatix - Allocate software, како Release Coordinator.   Си поразговаравме со Саша за…

За успех, потребна е професија која ќе те исполнува

Запознајте ја Валериа Атанасовска - алумни студент на Академијата за графички дизајн, која покажа одлични резултати за време на предавањата и не ја пропушти…

Сите сме посветени максимално и тоа е она што нѐ инспирира како тим

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Студентите од Академијата за графички дизајн ја посетија печатницата ПроПоинт

Со цел да го подобриме искуството на студентите кои ја слушаат програмата на Академијата за графички дизајн, организиравме посета на печатница. Заедно со…