BRAINSTER - Резултати од пребарувањето по клучниот збор "стратегија"

Резултати од пребарувањето

Студентите од Академијата за дигитален маркетинг изработија PR стратегија за Донирај компјутер

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите од Академијата за дигитален маркетинг беше изработката на реален проект за реален клиент, а со тоа и…

Студентите од Академијата за дигитален маркетинг креираа стратегија за Виника

Дел од програмата на Академијата за дигитален маркетинг е студентите постојано да работат на реални проекти за реални клиенти, кои стануваат дел од нивното…

Маркетинг стратегија за музички проект на Дани Димитровска

Со цел да го подобриме искуството на нашите студенти - дигитални маркетери, организиравме 48 часовен хакатон на Академијата за дигитален маркетинг, каде тие имаа…

Креирање на Lead Gen стратегија за Mitra.mk

На Академијата за дигитален маркетинг, студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, а преку овој начин на работа тие се запознаваат со нови…

Студентите од Академијата за дигитален маркетинг креираа Lead Gen стратегија за IPOhub

Христијан, Маја и Наталија се едни од најактивните студенти на нашата Академија за дигитален маркетинг, а воедно и оние кои покажаа голема желба, амбиција и љубов…

Продуктот од најголемиот Brainster хакатон е финализиран со маркетинг стратегија

Кога ќе ги прашате нашите студенти дали Хакатонот е добро искуство, сигурни сме дека ќе добиете само позитивни одговори. Со 48 часа напорна работа, детални…

idei za content marketing

Како до ефикасна Content маркетинг стратегија?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

Зошто Growth Hacking-от е лоша долгорочна стратегија

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Growth Hacking. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

google reklamiranje

Со добра стратегија до одлично рангирање: Ивана Доневска

Како една од најредовните во Brainster, Ивана може да се пофали со неколку нови вештини кои ќе и помогнат во дигиталната кариера! Последно се дружевме на Курсот за Google…

контент маркетинг

Контент маркетинг како неизбежна стратегија

Контент маркетинг е пристап кој значи создавање и ширење на значајна и вредна содржина за твојата публика со надеж дека ќе поттикне повисок степен на…