BRAINSTER - Резултати од пребарувањето по клучниот збор "социјални медиуми"

Резултати од пребарувањето

Совршена алатка за менаџирање на социјални медиуми

„Маркетинг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Креирајте одлични слики за вашите социјални медиуми со Пабло – маркетинг алатка #13

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

социјалните медиуми

Зошто треба да изградиш војска на социјалните медиуми

Зошто да се има војска за социјалните медиуми е поважно од кога и да било и како да изградиш таква! Можеби нема да биде толку кул како војската на Дамблдор, но сепак…

Претворете го менаџирањето на социјалните медиуми во најлесна задача – маркетинг алатка #14

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

Како да ги искористиш социјалните мрежи за да се вработиш

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Време е да почнеш да гледаш на социјалните мрежи како начин да најдеш работа, а не да ја изгубиш.…

Никогаш не треба да се откажуваме од она што го сакаме

Запознајте ја Фјола Синани - алумни студент на Академијата за графички дизајн која се одлучи за кариерна трансформација и нејзината амбиција резултираше со…

Катерина Неделкоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте ја Катерина Неделкоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец јуни 2022.   Име и презиме: Катерина Неделкоска По професија:…

Од Академијата за дигитален маркетинг на пракса во Brainster

Запознајте го Андреј Стефаноски - амбициозна и креативна личност, а воедно и новото засилување во Маркетинг тимот на Brainster. Тој е наш алумни студент од Академијата…

Графички дизајн – креативна професија со многу кариерни можности

Сите ние живееме во сè повеќе визуелно центричен свет. Опкружени сме со графички дизајн во секој можен момент. Од нашите уреди до нашите социјални медиуми и во…

10 работи кои ги научивме од курсот за Google Ads

За многу компании рекламирањето на Google е главен извор за генерирање на сообраќај, а процесот е комплексен и полн со предизвици. Но, како ова функционира во пракса?…