BRAINSTER - Резултати од пребарувањето по клучниот збор "маркетинг"

Резултати од пребарувањето

Маркетингот е професија каде постојано се анализира и оптимизира

Запознајте го Кристијан Нафидов - алумни студент од Академијата за дигитален маркетинг, а воедно и Dream Team студент кој покажа одлични перформанси за време на…

Академија за дигитален маркетинг – Завршен проект: Шу-Ми Берово

Шест месеци исполнети со максимална посветеност, многу задачи, предавања, реални проекти и вежби поминаа многу брзо за студентите од Академијата за дигитален…

Катерина Неделкоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте ја Катерина Неделкоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец јуни 2022.   Име и презиме: Катерина Неделкоска По професија:…

Дигиталниот маркетинг е потребен на секоја компанија

Запознајте ја Викторија Андонова - алумни студент од Академијата за дигитален маркетинг која ја започна својата кариера во маркетинг светот на практикантска…

Сите успешни компании зависат од дигитален маркетинг

Дигиталниот маркетинг е едно од највозбудливите, најразновидните и динамични полиња за работа денес. Покривајќи импресивен опсег на вештини и интереси, ова е…

Студентите од Академијата за дигитален маркетинг изработија PR стратегија за Донирај компјутер

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите од Академијата за дигитален маркетинг беше изработката на реален проект за реален клиент, а со тоа и…

Филип Богдановски – Dream Team студент на Aкадемијата за Дигитален Маркетинг

Запознајте го Филип Богдановски – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец мај 2022.   Име и презиме: Филип Богдановски По професија: Дипломиран…

Димитар од Академијата за дигитален маркетинг е новото засилување во Social Hackers Academy

Запознајте го Димитар Тодоровски - амбициозна и креативна личност,  а воедно и дел од Dream Team студентите на Академијата за дигитален маркетинг. Неговата посветеност…

Марија Донева – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте ја Марија Донева – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец април 2022.   Име и презиме: Марија Донева По професија: Магистер по…

Студентите од Академијата за дигитален маркетинг креираа стратегија за Виника

Дел од програмата на Академијата за дигитален маркетинг е студентите постојано да работат на реални проекти за реални клиенти, кои стануваат дел од нивното…