BRAINSTER - Биди дел од Brainster заедницата

Биди дел од Brainster заедницата

Ти благодариме за твојата поддршка и желба да бидеш дел од нашата заедница.

Би сакале да останеме во контакт со цел да те известуваме секој пат кога ќе организираме бесплатни курсеви и интересни настани, а воедно и да ти испраќаме корисни совети кои се совпаѓаат со твоите интереси.

Не ја пропуштај можноста да бидеш навремено информиран/а и да стекнеш нови знаења и вештини.

 

Полињата означени со * се задолжителни
Полињата означени со * се задолжителни